Lütfen Bekleyiniz..

Lütfen Bekleyiniz..

Başarılı Okulların Tek Adresi

EDOP Akademi Açıldı!

EDOP Akademi Açıldı!

Uzaktan eğitim programlarına getireceği yenilikler açısından merakla beklenen EDOP Akademi, kullanıcılarına tanıtıldı.

İlkokul 2. sınıftan YKS hazırlık sınıfına kadar herkesin katılabilmesine olanak tanıyan EDOP Akademi ile e-eğitim anlayışına yeni bir boyut kazandırılacağı düşünülüyor. Öğrencilerine online kurslar, eğitim koçluğu desteği gibi uygun maliyetli ve esnek çözümler de sunmakta.

MEB müfredatını takip eden ve uluslararası standartlara uygun olarak hazırlanan eğitim paketlerinde dünyanın en gelişmiş yapay zekâ teknolojisinin kullanıldığı bilinmekte. İçerisinde barındırdığı yeniliklerle ve eğlenceli içeriklerle; konu anlatımları, konu testleri, ünite testleri, çözüm videoları ve deneme sınavları gibi çalışmalarla öğrencilerin gelişimlerini destekleyecek.

EDOP Akademi Online Olarak Yeni Hizmetler Sunuyor

Öğrencilere kişiselleştirilmiş eğitim imkanı tanıyan EDOP Akademi’yle eğitimde sınırlar kaldırılıyor. Böylece öğrenciler istedikleri yerden ve zamandan, öğrenmeye devam edebilecekler. Öğrenciler dilediği konuyu, defalarca tekrar edebilme ve dilediği testi tekrar tekrar çözebilme imkanını elde ediyorlar. Yapay zeka teknolojileriyle de Haydi Sor gibi uygulamaları da kullanabilecekler.

 

yorumunu bırak