Lütfen Bekleyiniz..

Lütfen Bekleyiniz..

Başarılı Okulların Tek Adresi

Sürpriz Çekiliş!

Sürpriz Çekiliş!

Bilişim Koleji, düzenlediği çekiliş ile 3 kişiye Mi Band 4 hediye edeceğini duyurdu!

Milli Eğitim Bakanlığı’nın yeni düzenlemesiyle birlikte bu yıl ilk kez hem devlet hem de özel okullarda 2 ara tatil uygulanacak. 4 periyot sisteminin öncülerinden olan Bilişim Eğitim Kurumları 18 Kasım’da başlayacak tatil öncesi öğrencilere güzel bir sürprizde bulundu.

 Çekilişle 3 Kişiye Mi Band 4 Hediye!

Bilişim Eğitim Kurumları resmi sosyal medya hesaplarından duyurulan haberlere göre; 6-15 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek çekilişle 3 kişiye Mi Band 4 hediye edilecek. Çekiliş sonuçları 15 Kasım 2019 tarihinde açıklanırken; kurum tarafından çekilişe katılım şartları da paylaşıldı.

Çekilişe katılım hakkı için; kurumun resmi instagram sayfasını takip etmek, çekiliş gönderisini beğenmek ve gönderinin altına 2 kişiyi etiketleyerek yorumda bulunmak yeterli olacak.

Şeffaf Çekiliş Sonuçları

Çekilişle 3 Mi Band 4 hediye edecek olan Bilişim Koleji, çekilişten öncesinde, çekilişin gerçekleşeceği standart şartlar hakkında da bilgi verdi. Tamamen dijital ortamda gerçekleştirilecek çekilişin sonuçlarına dışarıdan herhangi bir müdahalede de bulunulamayacak. Kazanan kişilerin çekilişe katılım koşullarını yerine getirilip getirmediğine de ayrıca dikkat edilecek olan sonuçlara göre, kazananlar açıklanacak.

Çekilişe katılmak için gönderiyi beğenmek, sayfayı takip etmek ve gönderi altına 2 kişiyi etiketlemek yeterli olacak.

Yeniliğin Öncüsü Bilişim Koleji

Eğitimde değişimin ve yeniliğin öncülerinden olan Bilişim Eğitim Kurumları, 1996 yılında eğitim hayatına başladı. EDOP Akademi, Haydi Sor gibi pek çok yeniliği hayata geçiren kolej; kendisine, ailesine ve topluma faydalı olabilecek nesiller yetiştirmek için çalışmalar yürütüyor.

Mi Band 4 Nedir?

Mi Band 4 Akıllı Bileklik; facebook ve whatsapp gibi uygulamalardan ve telefondan gelen bildirimleri/mesajları ve aramaları görme imkanı sunmakta. Bilekliğin sunduğu titreşim özelliğiyle farklı aktiviteleri takip edebilmek de mümkün. Akıllı bileklik 50 metre suya kadar da dayanıklılık özelliğiyle yüzerken dahi kullanım olanağı sağlar. Mi Band 4’ün sunduğu bir diğer özellik de sesli asistan. Sesli komutlar sayesinde müziği değiştirebilmek ya da arama yapabilmek çok daha pratiktir.

En Başarılı Okullar

yorumunu bırak