Lütfen Bekleyiniz..

Lütfen Bekleyiniz..

Başarılı Okulların Tek Adresi

AÖF sınav giriş belgesi: AÖF sınavı ne zaman?

AÖF sınav giriş belgesi: AÖF sınavı ne zaman?

AÖF giriş yerleri açıkladı. AÖF güz yarı yılı final sınavı 8-9 Ocak tarihlerinde dört oturum olarak gerçekleşecek. Anadolu Üniversitesi, AÖF sınavlarına katılmak için sınav giriş belgesini şart koşuyor. AÖF sınav giriş yerlerine haberimizdeki linkten erişim sağlayabilirsiniz.

AÖF sınav giriş yerleri açıkladı. AÖF sınav güz yarı yılı final sınavı 8-9 Ocak tarihlerinde dört oturum olarak gerçekleşecek. En Başarılı Okullar 2022

Üniversiteyi dışarıdan okuyan öğrenciler bugün itibari ile hafta sonu yapılacak olan AÖF sınavı yerini öğrenebilir. Öğrencilere, sınava gireceği her ders için 20 soru sorulacak ve 30’ar dakika sınav süresi verilecek.

AÖF SINAVI GİRİŞ YERLERİ SORGULAMA EKRANI

AÖF SINAVLARI NE ZAMAN?

AÖF final sınavı 8-9 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecek.

SINAVA GİRERKEN BU BELGELERE DİKKAT

* Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesi

* Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi

* Fotoğraflı ve soğuk damgalı nüfus cüzdanı, sürücü belgesi, süresi geçerli pasaport, zorunlu askerlik görevini yerine getirmekte olan er/erbaşlar ile askerî öğrenciler için askerî kimlik belgesi, Türkiye Barolar Birliği tarafından verilen Baro Kartı/Avukat Kimlik Belgesi, Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait pembe/mavi kartlar, yurt dışında yapılan sınavlarda o ülkeye ait nüfus cüzdanı niteliğindeki resmi belge bu amaçla kullanılabilir.

AÖF sınav giriş yerleri açıkladı. AÖF sınav güz yarı yılı final sınavı 8-9 Ocak tarihlerinde dört oturum olarak gerçekleşecek. En Başarılı Okullar 2022

AÖF 1.YARIYIL SINAV YERLERİ SORGULAMA NASIL YAPILIR?

AÖF sınav yerleri açıklandı. AÖF güz dönemi final sınavına katılacak öğrenciler sınav giriş yerlerine AÖF’ün resmi internet adresi üzerinden ulaşabilecek. Öncelikle https://www.anadolu.edu.tr/acikogretim adresini açın. Daha sonra ‘Öğrenci Girişi’ sekmesi üzerinden T.C. Kimlik numarası ve şifreniz ile sisteme giriş yapın. Açılan pencerede üst sekmelerde ‘Sınav İşlemleri’ kategorisinin altında ‘Sınav Giriş Belgesi’ sekmesine tıklayın. Daha sonra sınav giriş belgesi görüntüle dedikten sonra sağ en üst kısmında yer alan ‘Yazdır’ butonuna tıklayarak ya da klavyede Ctrl+P kısayolu ile çıktı alabilirsiniz.

AÖF SINAVLARI NASIL DEĞERLENDİRİLİR?

AÖF sınav giriş yerleri açıkladı. AÖF güz yarı yılı final sınavı 8-9 Ocak tarihlerinde dört oturum olarak gerçekleşecek.

Sınav değerlendirilirken, her testteki doğru cevaplarınızın sayısından yanlış cevaplarınızın sayısının dörtte biri düşürülerek puanınız hesaplanacaktır.

Başarı notu alt sınır değeri 35’tir. Başarı notu alt sınıfın altında olan öğrencilere FF harf notu verilir.

EN BAŞARILI OKULLAR

yorumunu bırak