Lütfen Bekleyiniz..

Lütfen Bekleyiniz..

Başarılı Okulların Tek Adresi

Çocuğum Yeterli öğreniyor mu?

Çocuğum Yeterli öğreniyor mu?

Velilerin en çok sorduğu sorulardan biri, “Çocuğumun öğrenip öğrenmediğini nasıl anlayacağım?”

Bir çocuk özel okulda öğrenim görürken sürekli test edilir. Her hafta konuların anlaşılması ile ilgili olarak öğrenim testleri var,  düzenli olarak bölüm testleri var ve birçok eyalette standart test var.

Özel okul’da öğrencilerinin çoğu ebeveynleri, eğitim sınav kağıtları ve rapor kartları üzerinde eve gelen notların iyi olup olmadığına karar verirse, çocuğun öğrenmesi gerekir. Devlette Eğitim gören öğrenciler genellikle özel okul öğrencileri kadar test yapmazlar. Sonuç olarak, “teste” öğretmek için daha az zaman harcanır.

özel okul, eğitimde başar, kolej ücretleri, en başarılı okullar, ankara kolejler
özel okul, eğitimde başarı, kolej ücretleri, en başarılı okullar, ankara kolejler

Öğrenciler geleneksel bir okul ortamından çekildiklerinde ve ev okullarına yerleştirildiklerinde, ebeveyne, öğrencinin sınıf arkadaşlarına ayak uydurmak için yeterince öğreniyor olup olmadığını bilmek zor olabilir. Büyük bir sorun, ev okulu öğrencilerinin devlet okulu öğrencileri kadar sık ​​test edilmemesidir.

Ama gerçekten bir problem mi ve bir öğrencinin yeterince öğrenip öğrenmediğini bilmek için tek yolu test ediyor mu? Öğrenciniz okula gitmeye hazır ev okullarına başlarsa, ödevlerini yaparak hızlıca hareket eder.

En Başarılı Okullar

yorumunu bırak