Lütfen Bekleyiniz..

Lütfen Bekleyiniz..

Başarılı Okulların Tek Adresi

LGS Aralık ayı Soru örnekleri 2018

LGS Aralık ayı Soru örnekleri 2018

Liseye Geçiş Sınavı Aralık ayında yayınlanan soru örnekleri şu şekilde. 2018 Liseye Geçiş Sınavı çıkacak sorular…

Liseye Geçiş örnek soruları Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ay ay yayınlanmaktadır. Daha önceki günlerde LGS soru örnekleri Eylül ve Kasım ayları için yayınlanmıştı. Şimdi ise öğrencilerin gözleri merakla Aralık ayı soru örneklerinin yayınlanmasına çevrildi. Her ay MEB tarafından düzenli olarak yayınlanmakta olan LGS sınavının örnek soruları Aralık ayı içinde yayınlandı mı? Bu sorunun cevabını yazımızda bulabilirsiniz.

Milli eğitim bakanlığı Sınav tarihine kadar liseye geçiş sınavı olarak adlandırılan Liseye Geçiş sınavı örnek sorularını yayımlamıştır. Liseye Geçiş sınavı için yayımlanan soru örnekleriniz sizler için araştırarak enbasariliokullar.com olarak hizmetinize sunuyoruz.

Aralık ayı LGS örnek soruları Milli Eğitim Bakanlığı tarafından henüz yayınlanmamış olmasına rağmen, diğer ayların örnek sınav sorularını sizler için bir araya getirdik. Aşağıdaki linklerden örnek Liseye Geçiş  sınavı sınav sorularına ulaşabilirsiniz.

Önceki Aylarda Yayınlanan Soru örnekleri

Eylül ayı LGS soru örnekleri için Tıklayınız. (Sözel)

Eylül ayı LGS soru örnekleri için Tıklayınız. (Sayısal)

Kasım ayı LGS soru örnekleri için Tıklayınız. (Sözel)

Kasım ayı LGS soru örnekleri için Tıklayınız. (Sayısal)

Milli eğitim bakanlığı tarafından yayımlanan örnek sınav kitağçığına göre, sayısal ve sözel testlerinden her biri için 25 adet soru olmak üzere toplamda 50 soruya yer almaktadır.

LİSEYE GEÇİŞ SINAVI (LGS) NE ZAMAN DÜZENLENECEK?

Ortaöğretim eğitimini başarı ile tamamlayıp liseye geçmek isteyen milyonlarca öğrencinin ter dökeceği Liseye Geçiş Sınavı
Cumartesi günü Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenecektir. Sınavda başarılı olan öğrenciler adres gözetmeksizin istedikleri liselere yerleşebilecek.

yorumunu bırak