Lütfen Bekleyiniz..

Lütfen Bekleyiniz..

Başarılı Okulların Tek Adresi

Bilişim Koleji Çankaya Anaokulu

Bilişim Koleji Çankaya Anaokulu

1996 yılında Ankara Kızılay’da İklim Eğitim Anonim Şirketi bünyesinde eğitim faaliyetleri başlamıştır.

Geleneksel eğitim ve öğretim anlayışının her zaman ötesine geçerek, yeni nesillerin hayal dünyalarını ve keşfetme duygularını geliştiren, okul yaşantısını ve öğrenmeyi keyifli hale getiren çağdaş eğitim mekanlarıyla ve binlerce mezunuyla “Ankara’nın en kaliteli özel okulu”ödülünü almıştır. Dinamik eğitim anlayışı ile özel okulculuğa yeni bir soluk getirmektedir.

Bilişim Koleji Anaokullarında çocukların; fiziksel, zihinsel, duygusal ve sosyal gelişimlerine destek verilmektedir. Dönem içerisinde yaş grupları baz alınarak, öğrenci merkezli etkinlik ve çalışmalar yapılmaktadır. Her derse kendi alanında uzman branş öğretmenler girmektedir.

Çocukların yaş grupları ve dikkat süreleri baz alınarak küçük kas ve büyük kas gelişimini destekleyici eğitim ve öğretim odaklı eğlenceli vakit geçirebilecekleri daha çok oyunlarla, araştırma ve keşfetmeye yönelik etkinlikler yapılmaktadır.

Okullarda her yıl çocukların anne babalarının ve öğretmenlerin okula başladıkları ilk günlerden itibaren ilerleyişlerini gözlemleyebildikleri sene sonu sanat etkinlikleri sergisi, çocukları yormadan kendi istek ve becerilerini dikkate alarak hazırlanan yılsonu gösterimi yapılmaktadır.

yorumunu bırak