Lütfen Bekleyiniz..

Lütfen Bekleyiniz..

Başarılı Okulların Tek Adresi

Ankara Özel Okullar Başarı Sıralaması Açıklandı Mı?

Ankara Özel Okullar Başarı Sıralaması Açıklandı Mı?

Ankaradaki okullar arasında yeni kayıt döneminin yaklaşmasıyla birlikte, Ankara özel okullar başarı sıralaması da önemini artırdı.

Geçtiğimiz aylarda özel okul giriş sınavlarının gerçekleştiği yoğun bir dönem olmuştu. Bursluluk sınavı sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte bazı öğrencilerin yüzleri gülerken bazılarının da bursluluk sonuçları istedikleri gibi gelmedi. Son olarak da liseye geçiş sınavının gerçekleşmesiyle birlikte gözler açıklanacak sonuçlara çevrildi.

Hem bursluluk sınav sonuçları hem de LGS ile birlikte yeni kayıt döneminin başlamasıyla Ankara özel okullar başarı sıralaması listesine olan ilgi artmış durumda.

Başarılı Okulların Özellikleri

Ankaradaki okullar farklı özelliklerle başarılı oldukları noktaları öne çıkarmaktadır. Kimi okullar sanat veya spor alanında başarıya ulaşırken, kimi okullar da akademik başarılarıyla dikkatleri çekmektedir.

Özel okulların başarı dereceleri incelenirken, tüm özellikleri dikkate alınmaktadır. Ankarada yer alan en başarılı özel okullar, öğrencilerin gelişimlerini her alanda destekleyen kolejlerdir.

Kolej Fiyatları Yükseldi

Yeni kayıt döneminin gelmesiyle kolej fiyatları da belli olmaya başladı. Geçen seneki fiyatlara bakıldığında kayıt ücreti üzerinde farklılıkların olduğu gözlemlendi. Kolej fiyatları üzerinde yaşanan bu değişiklikler de öğrenciler ve veliler için bursluluk sınavlarının önemini yükseltmiş durumda.

Fiyat değişikliklerinden fazla etkilenmemek adına kolejlerin erken kayıt dönemlerini kaçırmamakta fayda var.

Özel Nesibe Aydın Okulları,

Bilişim Eğitim Kurumları

Jale Tezer Eğitim Kurumları

Özel Yüce Okulları

Okulların web sitelerine girerek erken kayıt fırsatlarından yararlanabilirsiniz.

 

yorumunu bırak