Lütfen Bekleyiniz..

Lütfen Bekleyiniz..

Başarılı Okulların Tek Adresi

Bilişim Koleji Bursluluk Sınavı Kayıtları Başladı

Bilişim Koleji Bursluluk Sınavı Kayıtları Başladı

Başarılı öğrencilere burs ve indirim imkanı sağlayan Bilişim Koleji’nin düzenlediği bursluluk sınavı, 2-3 Nisan 2021 tarihlerinde gerçekleşecek.

Bilişim Koleji gerçekleştirdiği bursluluk sınavlarıyla başarıyı desteklemeye devam ediyor. Pandemi nedeniyle her sene Şubat ve Mart aylarında bursluluk sınavı düzenleyen kurum, bu sene sınavı Nisan aynında gerçekleştirecek. Ayrıca Bilişim Koleji’nin Ocak aynında düzenlediği Online Zeka Gelişim Olimpiyatları’na büyük bir ilgi olmuştu.

Bilişim Koleji bursluluk

Her öğrencinin kendi şubesinden sınava gireceğini belirten kurum başvuru sırasında buna dikkat edilmesi gerektiğini vurguladı. Buna göre; 5. sınıf öğrencilerinin 5. sınıf bursluluk sınavı, 6. sınıf öğrencilerinin de 6. sınıf için bursluluk sınavı kaydı yapmaları gerekmektedir.

Bursluluk Sınavı Başvurusu

Bilişim Koleji Bursluluk Sınavına katılan öğrencilere Matematik, Türkçe, Sosyal Bilimler ve Fen Bilimleri alanlarında sorular yöneltilecek.

 2.,3.,4.,5.,6.,7. ve 8.,9.,10.,11. sınıf öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen sınavda öğrencilere 45 soru yöneltiliyor ve 75 dakika veriliyor. 

Ücretsiz olarak düzenlenen sınavda öğrencilere gün içerisinde 4 farklı seans sınava katılabilme imkanı sunuluyor. Böylece öğrenciler müsaitlik durumlarına göre seans seçiminde bulunabilecekler. Ayrıca her seans arasında pandemi kuralları çerçevesinde sınıflarda havalandırma ve sınıf içerisine dezenfekte edilecek.

Başvurular için kurumunun web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

En Başarılı Okullar

yorumunu bırak