Lütfen Bekleyiniz..

Lütfen Bekleyiniz..

Başarılı Okulların Tek Adresi

Öğrencilere Sürpriz Hediyeler

Öğrencilere Sürpriz Hediyeler

Bilişim Koleji bursluluk sınavına katılan öğrencilere sürpriz hediyeler verdi.

Bilişim Koleji bursluluk sınavı 2-3 Mart tarihlerinde gerçekleşti. Bilişim Koleji sınava katılan öğrencileri indirim ve burs imkanı dışında çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

Teknolojik gelişmeler açısından Ankara’nın gözde okullarından olan Bilişim Koleji bir ilke daha imza attı. Kendi öğrencilerinin kullanımında olan Edop Akademi ve Haydi Sor uygulamalarını sınava katılan tüm öğrencilere hediye etti. Öğrenciler dönem sonuna kadar uygulamalardan yararlanabilecekler.

Edop Akademi Ve Haydi Sor Nedir?

Sunduğu teknolojik gelişmelerle öğrencilerini okul dışında da geliştirmeyi sağlayan Bilişim Koleji, bursluluk sınavına katılan öğrencileri de bu yeniliklerle tanıştırıyor.

Hafta içi işlenen müfredat programını hafta sonu tekrar edebilme imkanı veren Edop Akademi ile dersler artık çok daha kolay. Bu sistem ile öğrenciler eksik oldukları konuların takibini tutabilirken aynı zamanda konu tekrarlarını da sağlayabiliyorlar.

Haydi Sor uygulaması ise Bilişim Koleji’nin öğrencilerine sunduğu imkanlardan birisi. Öğrenciler çözemedikleri ya da yanlış çözdükleri soruları sisteme yükleyerek soru bükücülere gönderiyorlar.

Haydi Sor ve Edop Akademi bursluluk sınavına katılan tüm öğrencilere Bilişim Koleji tarafından hediye edilecek.

yorumunu bırak