Lütfen Bekleyiniz..

Lütfen Bekleyiniz..

Başarılı Okulların Tek Adresi

ÖSYM Beklenen Kitapçığı Açıkladı

ÖSYM Beklenen Kitapçığı Açıkladı

YDS’nin temel soru kitapçıkları yayımlandı.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) 24 Mart Pazar günü düzenlenen Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı’nın (2019-YDS/1) cevap anahtarları internetten erişime açıldı. ÖSYM’nin internet sitesinde yer alan duyuruya göre, YDS temel soru kitapçıkları, adayların inceleme yapabilmesi için ÖSYM’nin Aday İşlemleri Sistemi üzerinden yayımlandı.

Sınava katılan adaylar, 10 gün süreyle ÖSYM’nin resmi web adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile soruların tamamına ulaşabilecek.

2019-YDS/1 Sınavı, 25 farklı dilde düzenlenmişti.

ÖSYM duyurusu:

24 Mart 2019 tarihinde uygulanan Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavının (2019-YDS/1) Temel Soru Kitapçıklarına, sınava başvuran adayların sınav sorularını inceleyebilir. Bu nedenle ÖSYM’nin Aday İşlemleri Sistemi üzerinden 26 Mart 2019 tarihinde saat 14.45’ten itibaren erişilebilir. Sınava başvuran adaylar, 10 gün süreyle ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile soruların tamamına ulaşabilir. Sorular, Temel Soru Kitapçığı dizilimindedir.

2019-YDS/1 Temel Soru Kitapçıkları ile Cevap Anahtarları (% 10) aşağıdaki bağlantıda sunulmuştur.

Sorular, Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu kapsamında eser niteliğinde olup, telif hakları ÖSYM’ye aittir. ÖSYM’nin yazılı izni olmadan hiçbir şekilde çoğaltılamaz, dağıtılamaz ve yayınlanamaz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI.

yorumunu bırak