Lütfen Bekleyiniz..

Lütfen Bekleyiniz..

Başarılı Okulların Tek Adresi

Bilişim’de Erken Kayıt Rüzgarı

Bilişim’de Erken Kayıt Rüzgarı
Bilişim Eğitim Kurumları erken kayıt olanaklarından faydalanmak isteyenler için tarihlerin 23 Nisan 2019 tarihide son bulacağını açıkladı.

Kurulduğu günden beri başarısını hiç durmadan yükselten Bilişim Koleji şimdi de erken kayıt imkanlarıyla tüm gözleri üzerine çekti.

Ankara’ da eğitim öğretim faaliyeti vermekte olan başarılı okulun 2019-2020 eğitim öğretim yılı için erken kayıtları başlattı. Öğrencilere en iyi şekilde eğitim öğretim vermek için çok sayıda proje geliştiren Bilişim Koleji, her yıl olduğu gibi bu yıl da öğrencilerin erken kayıtla birlikte öğrencilere birçok imkan sunuyor.
Bilişim Koleji erken kayıt döneminde %10’dan %20’ye varan birçok indirim seçeneği ile velileri ve öğrencilerini bekliyor.

Yenilikleri Tanıtmıştı

Bilişim Koleji yetkilileri geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen bursluluk sınavlarının ardından, öğrencileri için geliştirdikleri teknolojileri tanıtmışlardı. Daha önce öğrencilerini öğrenci koçluğu ve EDOP Akademi gibi imkanlarla tanıştıran kolej, son olarak da Haydi Sor uygulamasını öğrencileri için kullanmaya başladı.

Haydi Sor ile öğrenciler ve öğretmenleri okul dışında da bir araya getirmek hedefleniyor. Böylece öğrencilerin çözemedikleri ya da anlamadıkları soru kalmayacak.

yorumunu bırak