Lütfen Bekleyiniz..

Lütfen Bekleyiniz..

Başarılı Okulların Tek Adresi

ÖSYM’den Sınava Girecek Adaylara Saat Uyarısı

ÖSYM’den Sınava Girecek Adaylara Saat Uyarısı
Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı, 7 Nisan Pazar günü saat 10.00’da yapılacak. ÖSYM tarafından, adaylara saat 10:00’dan sonra sınav binalarına girişe izin verilmeyeceği hatırlatıldı.

ÖSYM’nin resmi Twitter hesabından yapılan duyuruda, 7 Nisan Pazar düzenlenecek 2019 Milli Savunma Üniversitesi adaylarına yönelik hatırlatma yapıldı.

Buna göre sınava girecek adaylar, saat 10.00’dan sonra sınavın yapılacağı binalara alınmayacak.

Adayların sınava gelirken; giriş belgesi ile nüfus cüzdanı, T.C. kimlik kartı veya geçerlilik sürezzzsi dolmamış pasaportlarını yanlarında getirmeleri gerekmekte.

MSÜ NEDİR?

Milli Savunma Üniversitesi (kısaca MSÜ), Millî Savunma Bakanlığı’na bağlı olarak 31 Temmuz 2016 tarihinde kurulan askerî yükseköğretim kurumudur.Hava Harp Okulunda  12 Şubat 2017 tarihinde düzenlenen törenle üniversitede eğitim ve öğretim başlamıştır.

Açık Tutulacak Nüfus Müdürlükleri Duyuruldu

ÖSYM, 2019-MSÜ sınavının yapılacağı 7 Nisan Pazar günü açık tutulacak il ve ilçe nüfus müdürlüklerinin listesini resmi sayfası üzerinden paylaştı. Listede sınav günü açık tutulacak olan İl ve İlçe Nüfus Müdürlüklerinin adresi ve açık oldukları saatler belirtiliyor.

2019-MSÜ sınavına girecek adaylardan; T.C. Kimlik Kartını kaybeden, nüfus cüzdanı olmayan veya nüfus cüzdanında T.C. Kimlik Numarası, fotoğraf, soğuk damga bulunmadığı için sınava kabul edilmeyecek durumda olanlar için İl ve İlçe Nüfus Müdürlükleri açık olacak.

İl ve İlçe Nüfus Müdürlükleri, İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünce 7 Nisan 2019 tarihinde 07.00-10.00 saatleri arasında açık bulunacaklar.

yorumunu bırak