Lütfen Bekleyiniz..

Lütfen Bekleyiniz..

Başarılı Okulların Tek Adresi

LGS’de Ankara’da En Başarılı Özel Okullar Belli Oldu

LGS’de Ankara’da En Başarılı Özel Okullar Belli Oldu

LGS 2021’in ardından gözler en başarılı okullar listesine çevrildi. 2019 yılından bu yana başarısını arttırarak devam ettiren okulları sizler için derledik.

LGS tercihlerinin de açıklanmasıyla birlikte Ankaradaki en iyi okullar listesi de veliler tarafından en merak edilen konuların başında gelmektedir. İşte 2022’de Ankara’da en başarılı özel okullar listesi.

Liseye geçişte öğrencilerin puan ile yerleşmesini sağlayan LGS gerçekleşti. MEB tarafından düzenlenen Liseye Geçiş Sınavı ve veli kanaatlerine göre Ankara’nın en başarılı ve gözde 10 okulu da belirlenmeye başladı.

Çeşitli okullarda gerçekleşen LGS’de özel okullar arasından başarılı olanların listesi açıklanmaya başladı. Verilere göre Ankara’nın en başarılı özel okulları arasında Çankaya, Yenimahalle, Pursaklar, Mamak ve Gölbaşı’nda bulunan okullar listenin başında yer aldı.

LGS’de En Başarılı Özel Okullar

İşte en son düzenlenen Liseye Geçiş Sınavı verilerine göre Ankaradaki en iyi okullar listesinde yer alan on okul.

Bilişim Koleji, LGS’de tam puan yapan öğrencileriyle en iyi özel okullar arasından başta yer alıyor. En başarılı okullar arasında yaptığımız anketlere göre Bilişim Koleji, Maya Koleji, Arı Koleji ve Bahçeşehir Koleji gelmekte.

Araştırmalarımıza ve sitemizde yapılan değerlendirme ve anket sonuçlarına göre LGS’de Ankara’da en başarılı özel okullar listesi sırasıyla şu şekilde*:

  1. Bilişim Koleji
  2. Arı Koleji
  3. Gazi Üniversitesi Koleji
  4. Bilfen Koleji
  5. Bahçeşehir Koleji
  6. Maya Koleji
  7. İnci Koleji
  8. Sınav Koleji
  9. Yükselen Koleji
  10. Jale Tezer Koleji

*LGS’de alınan puanların yanında okullarda uygulanan eğitim sistemi ve gerçekleşen farklı aktiviteler de listenin belirlenmesinde rol aldı.

 

enbasariliokullar.com

yorumunu bırak