Lütfen Bekleyiniz..

Lütfen Bekleyiniz..

Başarılı Okulların Tek Adresi

KYK Yurt Başvuruları Başladı!

KYK Yurt Başvuruları Başladı!

KYK Yurt Başvuruları Başladı!

On binlerce öğrenci 2019 YKS yerleştirme sonuçlarının açıklanması ile birlikte devlet yurtları ve KYK başvuru adımları ile ilgili araştırma yapmaya başladı. Üniversite kayıtlarının yanı sıra öğrenci ve aileleri kalacak yer bulmak için KYK yurtlarına bakıyorlar. Tam bu noktada, KYK devlet yurt başvuruları en çok araştırılan konulardan birisi olarak dikkat çekiyor. Zira, maddi imkanı el vermeyen ve şehir dışında okumak zorunda kalacak olan öğrenciler, 2019 KYK yurt başvurusu süreci hakkında fikir sahibi olmak istiyor. Bu doğrultuda, ‘KYK yurt başvuruları ne zaman, hangi tarihte başlayacak?’ sorusunun cevabı oldukça merak ediliyor.

2019 KYK YURT BAŞVURULARI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü yurt başvuruları 19 Ağustos’ta başlıyor. 26 Ağustos’a kadar başvurularınızı “Dijital Türkiye” (e-Devlet) üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

KYK BAŞVURULARI BAŞLADI

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi‘nin resmi Twitter hesabından yapılan açıklamaya göre başvurular 19 Ağustos günü başlayacak ve 26 Ağustos tarihine kadar devam edecek. Başvurular KYK’nın resmi internet sitesi üzerinden e-Devlet uzantısı ile yapılacak.

Cumhurbaşkanlığı’ndan KYK Yurt Başvurusu İçin Yapılan Paylaşım

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda, “Sevgili öğrenciler T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü yurt başvuruları 19 Ağustos’ta başlıyor. 26 Ağustos’a kadar başvurularınızı ‘Dijital Türkiye’ (e-Devlet) üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.” denildi.

En Başarılı Okullar

yorumunu bırak