Lütfen Bekleyiniz..

Lütfen Bekleyiniz..

Başarılı Okulların Tek Adresi

Değerleri Hayata Geçiren Bir Okul

Değerleri Hayata Geçiren Bir Okul

İnsanlar arasındaki reel iletişim zaman kıtlığı ve sosyal medya nedeniyle giderek zayıflamaktadır. Akıllı telefonlar, televizyon ve internetin de etkisiyle kişilerin birbirlerine olan saygı, hoşgörü ve anlayış minimuma inmekte. Bu noktada istatistiklerle de sabit ki;  genel insani ilişkilerde büyük ölçüde yozlaşma görülmektedir. Ankarada eğitimi en iyi kolej olan Bilişim Koleji, öğrencileri değerleri öğreterek; sağlıklı düşünen, hisseden ve davranan bireyler yetiştirmek için çalışmalar yürütmek.

Evrensel değerleri öğrencilerine okul öncesi dönemden itibaren öğretmeye başlayan kolejde öğrencilerin; demokrasi, özgürlük, insan hakları ve adalet gibi kavramları hayat felsefesi haline getirmeleri amacıyla çalışılmaktadır. Kolejde öğretilen değerlerle, topluma faydalı iyi birer insan olacak nesiller yetiştirilmesi hedeflenmekte.

YAŞAM BİÇİMİ ŞEKLİNE GETİRİLEN DEĞERLER

Bilişim Kolejinde, değerler eğitimi için uygulanan farklı çalışmalarla değerlerin kalıcı bir şekilde öğrenilmesi için çalışmalar yürütülmekte.

  • Temel Değerlerimiz programı ile her hafta bir değer uygulaması yapılamakta.
  • Çocukların kazandığı değerleri davranışa dönüştürmeleri için her hafta kazanılan değerle ilgili aktivitelerin gerçekleştirilmesi.
  • Okul öncesi gruplara değerleri tanıtacak çalışmaların yapılması.
  • Ailelerle iletişime geçilerek; onlarla iş birliği içerisinde bireysel değerler eğitiminin uygulanması.
  • Kazandırılan değerle ilgili aileyi de bilgilendirerek okulda ve evde paralel yürüyebilecek şekilde eğitimin gerçekleştirilmesi.
  • Bu bağlamda düzenlenen bireysel uygulamalar ve grup çalışmaları.

Ankarada eğitimi en iyi kolej, Bilişim Kolejinde öğrencilere verilen Değerler Eğitimi ders içeriği ve çok daha fazlasına erişim sağlayarak, bilgi sahibi olabilirsiniz.

En Başarılı Okullar

yorumunu bırak