Lütfen Bekleyiniz..

Lütfen Bekleyiniz..

Başarılı Okulların Tek Adresi

Yeni Nesil Dershane, Evde Eğitim Başladı!

Yeni Nesil Dershane, Evde Eğitim Başladı!

Yeni nesil dershane hizmeti sunan ve hem sınavlara hem de okul derslerine yardımcı Evde Eğitim başlıyor. Teknolojiyi merkezine alarak eğitim hayatına yeni bir soluk kazanan Evde Eğitim, öğrencilerin hem akademik hem de kişisel gelişimlerinde yanlarında yer almayı hedefliyor. Ankara Ostim Teknopark’ta geliştirilen Evde Eğitim, yapay zeka desteğiyle birlikte 20 yıldır eğitim sektöründe bulunan deneyimli ve uzman öğretmenlerden canlı ders imkanı tanıyor.

 

Yeni Nesil Dershane

Bu sistem, öğrencilerin herhangi bir zaman ya da mekanda bulunma zorunluluğunu ortadan kaldırarak onlara özgürlük tanıyor. Her öğrencinin özel öğretmenine kendi evinde otururken sahip olabileceği sistemde, öğrenciler canlı derslerin yanında sınırsız offline derslerle de öğrenmenin tadını çıkarıyor.

Yapay zeka teknolojisinden yararlanan Evde Eğitim, öğrenciye özel öğrenme programları sunuyor. Konuların tam anlamıyla öğrenilip öğrenilmediğini test eden, yeni nesil sorular sayesinde, öğrenciler bir konuyu anlamadan diğer konuyu öğrenmeye başlayamıyor. Böylece öğrencilerin tam ve eksiksiz bir biçimde öğrenmeleri de destekleniyor.

Yeni nesil dershane hizmeti sunan ve hem sınavlara hem de okul derslerine yardımcı Evde Eğitim hayata geçirildi.

Uzman Eğitim Koçluğu Evde Eğitim Sistemiyle Buluşuyor

Bu eğitim kişiselleştirilmiş eğitim anlayışıyla da eğitim dünyasına hızlı bir giriş yaptı. Her öğrenciye özel olarak tanımlanacak eğitim koçları, öğrenci velilerle sürekli olarak iletişim halinde kalacak. Öğrencilerin durumlarını yakından takip edecek olan eğitim koçları, gerekli durumlarda sistem üzerinden onların etüt dersleri almalarını da sağlayacak. Bire bir ya da grup olarak öğrencilere etüt derslerin düzenlenmesiyle öğretmen ve öğrenci etkileşimi de artırılmış olacak. Bu sayede öğrencilerin herhangi bir derste anlamadıkları konunun kalmamasını ve tam öğrenmenin gerçekleşmesini hedefleniyor.

İnteraktif Dersler, Online Denemeler ve Çok Daha Fazlası

Sistemde öğrencilerin eğlenceli bir şekilde öğrenmelerini destekleyen pek çok içerik yer almakta. Oyunlaştırılmış konu anlatımları, interaktif ders içerikleri ve soru çözümleri bu içeriklerden bazıları. Tüm bunların yanında Türkiye geneli düzenlenen online denemeler de öğrencilerin anlamadıkları konuların ortaya konulmasında büyük bir rol oynuyor. Böylece eğitim koçları tarafından çizgi altı dersleri tespit edilen öğrenciler, etüt programlarıyla eksiklerini giderebilme imkanına kavuşuyor.

Yeni nesil dershane hizmeti sunan ve hem sınavlara hem de okul derslerine yardımcı Evde Eğitim hayata geçirildi.

Canlı Atölyeler ile Kişisel Gelişim Dersleri

Evde Eğitim canlı ders içerikleriyle uzaktan eğitim verirken, Online Yetenek Keşif Atölyeleri ile de öğrencileri başarıya taşıyor. Öğrencilerin ilgi alanlarına göre tercihlerde bulunabilecekleri atölyelerle öğrenciler hayata hazırlanıyor.

1. sınıftan LGS hazırlığa kadar evde eğitim imkanı ve online yetenek keşif atölyeleri ile Evde Eğitim’i siz de keşfedebilirsiniz.

 

2Yorumlar


  1. Yusuf Gökmen

    Biz satın aldık, hem kızım memnun hem de ilgileri ve uygun ücreti için biz memnunuz. Teşekkürler.

  2. Özgür Yalçın

    Uzaktan eğitim sistemleri hem ilgi olarak hem de kullandıkları yazılım olarak çok başarılı. Çocukların ilgisini çeken, derse odaklanmalarını sağlayan ve düzenli olarak takibini yapan hocalar var. Çocuklar canlı ders yaparlarken sesler karışmıyor dikkatleri dağılmıyor eğer bir yer arayıp bulamayan varsa deneyebilir. Ücret de çok uygun.

yorumunu bırak