Lütfen Bekleyiniz..

Lütfen Bekleyiniz..

Başarılı Okulların Tek Adresi

MEB’den yüz yüze eğitim açıklaması!

MEB’den yüz yüze eğitim açıklaması!

MEB‘den yüz yüze eğitim açıklaması! Detaylar belli oldu

Son dakika haberi… Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk yazılı açıklamasında ’21 Eylül’de sadece okul öncesi ve 1. sınıflar eğitime başlayacak.” ifadelerini kullandı. Bakan Selçuk, yüz yüze eğitime ilişkin de “Dünyadaki örnekleri yakından izliyoruz. Sınıf mevcudunda sağlanan azalma, okul servislerine de aynı oranda yansıyacaktır.” ifadelerini kullandı.

Ziya Selçuk yazılı açıklamasında yüz yüze eğitim için '21 Eylül'de sadece okul öncesi ve 1. sınıflar da başlayacak." ifadelerini kullandı.

MEB Ziya Selçuk: 21 Eylül olarak belirlediğimiz başlangıç tarihinde, yüz yüze eğitim öğretime sadece hâlihazırda zaten açık olan okul öncesi öğrencilerimiz ve okulla duygusal bir bağ kurma ihtiyacında olan birinci sınıf öğrencilerimizle başlayacağız. İlkokul birinci sınıf öğrencilerimiz uyum haftasında 1 gün, daha sonraki haftalarda ise haftada 2 gün olacak şekilde okullarımızda olacak. 21 Eylül’den itibaren geçecek üç haftanın sonunda diğer kademelerde ve sınıflarda eğitim-öğretime başlama konusunda süreci yeniden değerlendireceğiz.

enbasariliokullar.com

 

yorumunu bırak