Lütfen Bekleyiniz..

Lütfen Bekleyiniz..

Başarılı Okulların Tek Adresi

Ara Tatil Tarihi Belli Oldu! Ziya Selçuk Açıkladı!

Ara Tatil Tarihi Belli Oldu! Ziya Selçuk Açıkladı!

Ara Dönem Tatil Tarihi Belli Oldu

Merakla beklenen ara tatil tarihi belli oldu. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, tatilin ne zaman yapılacağını resmen açıkladı. Selçuk, milyonlarca öğrencinin merakla beklediği tatil tarihini duyurdu. Pandemi nedeniyle uzaktan eğitim ve yüz yüze eğitimin devam ettiği okullardaki çocuklar tatilin olup olmayacağını merak ediyordu.

Ara Tatilde Öğretmenlere Çevrimiçi Destek

Ara dönem tatilinde öğretmenler de unutulmadı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, öğretmenlerin mesleki eğitim programlarıyla ilgili olarak, “16 Kasım Pazartesi itibariyle başlayacağımız tatilde, öğretmenlerimiz mesleki gelişim programlarına çevirim içi ortamda katılabileceklerdir.

Kendilerine şimdiden iyi ve verimli bir mesleki gelişim dönemi diliyorum.” açıklamasında bulundu.

MEB Bakanı Selçuk Dönem Arası Tatil Müjdesini Verdi

Ziya Selçuk, ara tatilin ne zaman yapılacağını resmen açıkladı. Selçuk, milyonlarca öğrencinin merakla beklediği ara tatil tarihini duyurdu.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, “Çocuklar beni okulda görür görmez “Hoca’m, tatil olacak mı?” diye soruyor. Meraklarını giderelim:

Yavrum, tatiller hakkınızdır. Elbette olacak. 16 Kasım Pazartesi günü tüm öğrencilerimiz için bir haftalık ara tatil başlıyor. Şimdiden iyi ve sağlıklı tatiller diliyorum.” açıklamasında bulundu.

İlk kez geçtiğimiz sene okullarda uygulanmaya başlanan ara dönem tatili bu yıl da yapılacak. Öğrenciler, 9 gün sürecek tatilde eksikliklerini tamamlama fırsatı elde edecek.

Tatil Ne Zaman?

* Birinci dönem arası tatili 16-20 Kasım 2020’de,

* Yarıyıl tatili 25 Ocak-5 Şubat 2021’de,

* İkinci dönem ara tatili 12-16 Nisan 2021’de yapılacak.

enbasariliokullar.com

yorumunu bırak