Lütfen Bekleyiniz..

Lütfen Bekleyiniz..

Başarılı Okulların Tek Adresi

Ara Tatil Başladı!

Ara Tatil Başladı!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’tan Ara Tatil Başladı Açıklaması

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, ”Bugün ara tatil başladı. Tatilden sonraki süreçte hepimiz, yani tüm kademelerdeki öğrenciler ve tüm öğretmenler, okullarımıza dönmek temennisindeyiz. Bunun için herkesin desteği gerekiyor. Öyleyse başlığı açıyorum: #maskenitakçünkü öğrencilerimizin buna ihtiyacı var.” dedi.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, “Bugün tatil başlıyor. Tatilden sonraki süreçte hepimiz, yani tüm kademelerdeki öğrenciler ve tüm öğretmenler, okullarımıza dönmek temennisindeyiz.” ifadesini kullandı.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, sosyal medya hesabından, bugün başlayacak ara tatile ilişkin paylaşımda bulundu.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Tatil ile ilgili şunları kaydetti:

Milli Eğitim Bakanı (MEB) Ziya Selçuk, okulların bugünden itibaren ara tatile girmesiyle birlikte okula geri dönüş için öğrenci, veli ve tüm vatandaşlara önemli bir çağrıda bulundu.

 Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, okulların ara tatile girmesiyle birlikte vatandaşlara çok önemli bir uyarıda bulundu. 14-22 Kasım tarihlerinde uygulanacak ara tatilden sonra koronavirüs salgınından dolayı okullara geri dönme temennisinde bulunana Selçuk, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

‘OKULLARIMIZA DÖNMEK TEMENNİSİNDEYİZ’

Çocukların bu süreçte eğitimden uzaklaşmamaları çok önemli. Uzaktan eğitim süreci tüm öğrenciler için dikkat dağınıklığı ve derslerde isteksizlik yarattığı için çocukları eğitimden uzaklaştırıyor. Hem velilerin hem de öğretmenlerin bu konuda oldukça dikkatli olması gerekmektedir. Çocukları derslere yönelmeleri ve ödevlerini yapmaları konusunda ailelerin destekleri önemlidir. Öğretmenlerin ise çocukların derslere girmesi için ayrı bir özen göstermesi okuldan uzaklaşmamaları adına gözden kaçırılmaması gereken konumdadır.

Milli Eğitim Bakanı (MEB) Ziya Selçuk, “Bugün tatil başlıyor. Tatilden sonraki süreçte hepimiz, yani tüm kademelerdeki öğrenciler ve tüm öğretmenler, okullarımıza dönmek temennisindeyiz. Bunun için herkesin desteği gerekiyor. Öyleyse başlığı açıyorum: maskeni tak çünkü öğrencilerimizin buna ihtiyacı var.” açıklamasında bulundu.

Bakan Selçuk, #maskenitak çağrısında bulundu.

enbasariliokullar.com

yorumunu bırak