Lütfen Bekleyiniz..

Lütfen Bekleyiniz..

Başarılı Okulların Tek Adresi

Özel Evrensel Kolej İle Hedeflerinize Ulaşın

Özel Evrensel Kolej İle Hedeflerinize Ulaşın

Anasınıfı, İlköğretim Okulu, Kolej ve Fen Lisesinden oluşan eğitim kurumları ile 1986 yılından itibaren Milli Eğitim Teşkilatı içinde başarı ile yer alan Özel Evrensel Kolej Eğitim Kurumları; Atatürk İlke ve İnkılapları ışığında, öz güveni ve iletişim becerisi gelişmiş, akademik ve sosyal başarısı yüksek, topluma lider ve model olabilecek, evrensel bilgi ile donatılmış, yerel değerleri özümsemiştir. Ankara’nın merkezi konumunda ulaşımı kolay bir şehir koleji olarak faaliyet gösteren Özel Evrensel Koleji sakin ve temiz bir çevrede yer almaktadır.

evrensel kolej

Eğitim kurumunda başarı için; uygun ortam ve koşulların sağlanması, zamanın ve emeğin doğru kullanılması, tüm faaliyet alanlarında teknolojinin sunduğu modern araç-gereç ve yöntemlerden yararlanılması, uygulamalarında temel alınmaktadır. Kolejin amacı, bu anlayışla öğrencileri tüm yönleriyle tanımak, ulaşacakları eğitim hedefini saptamaktır. Sevgi dolu güvenilir bir ortamda onların yüreklerini, düşüncelerini ve yaratıcılıklarını özgür bırakarak, özgüvenlerini geliştirmektir. Evrensel Eğitim Kurumları, öğrencilerin kendi beyin güçleri ile yapabileceklerinin en mükemmelini yakalayabileceklerini ve kapasitelerini zorlayarak, kendilerini aşacaklarına inanmaktadır. Bu yarışta onlara kaliteli, güvenilir, özgür ortamlar hazırlamak; deneyimli, uzman, elit, istekli ve iddialı eğitim-öğretim kadroları ile hizmet verilmesini sağlamak amaçlanmaktadır.

Dünyada alanı ile ilgili yenilik ve gelişmeleri yakından takip ederek kendini sürekli geliştiren, teknoloji ve bilimin ışığında, yeniliklere açık, güçlü ve uzman eğitim kadrosuyla; akademik düzeyde, sosyal-kültürel-sanatsal ve sportif etkinliklerde ortaya koyduğu başarılar, geniş okul ailesi içinde herkes için gurur verici olmaktadır.

 

Başarılarıyla Öne Çıkan Özel Evrensel Kolej

Sadece son 3 yılda gerçekleşen tüm başarılarında Özel Evrensel Kolej Eğitim Kurumları, Milli Eğitim Bakanlığı’nın açıkladığı bireysel alanda uluslararası yarışmalarda derece alan öğrenciler sıralamasında 124 Dereceyle TÜRKİYE 1.si olarak Türkiye’nin en başarılı okulu arasında olduğunu göstermiştir.

Özel Evrensel Kolej, başta ülkemiz olmak üzere dünyada yaşanan tüm sorunların eğitimle çözüleceğine olan inancıyla çalışmaktadır. Çağdaş ve geleceğin ihtiyaçlarına yönelik bir eğitim anlayışını yerleştirmek için durmadan çalışmalarını sürdürmektedir.

evrensel kolejihavuzu

Ülkemizin en iyi okulu olma hedefiyle çıktığı bu yolda birçok başarıya imza atmış ve doğru eğitimle hiçbir öğrencinin başarısız olma ihtimalinin olmadığını kazandığı başarılarla göstermiştir.

Özel Evrensel Eğitim Kurumları öğrencileri için güvenli bir ortam, sıcak bir aile atmosferi sunmaktadır. Deneyimli ve yeniliklere açık kadrosu, bilim ve teknoloji imkânlarıyla donanmış yapısıyla, en üst seviyede sağlayacağı eğitim öğretim kalitesiyle ülkemizde ve dünyada takdir toplayan bir kurum olmuştur. Özel Evrensel Eğitim Kurumlarının en büyük gayesi, öğrencilerini akademik ve sosyal yönden geleceğe hazırlamaktır.

evrensel kolejihavuzu

Kurulduğu günden bu yana başarı oranlarının en yüksek olduğu eğitim modellerini uygulayarak eğitimde yenilikçi vizyonunu her zaman sürdürmektedir. Nitelikli insan kaynağının yetişmesine katkı sağlayan bir okul olmuştur. 1986 yılından günümüze, kurumsallaşmış yapısı ve profesyonel eğitmen ve yönetici kadrosuyla hizmet veren Özel Evrensel Kolej her yıl kazandığı başarılarla ülkemizin en önemli eğitim kurumlarından biri olmuştur.

Özel Evrensel Kolej Başarıları

  • AYT Sayısal – 2019 Türkiye 1.si
  • TÜBİTAK Türkiye Finali-2018 Türkiye 3.sü
  • TÜBİTAK Ankara Bölge Finali- 2018 Ankara Bölge 1.si
  • TÜBİTAK Ankara Bölge Finali- 2017 Ankara Bölge 2.Si
  • XIIII. Uluslararası Bilim Temelleri Bilgi Yarışması (Urfodu-Çek Cumhuriyeti) – 2019 1 Altın,1 Gümüş Ve 1 Bronz Madalya
  • Back2theschool Ideathonu – 2020 Türkiye 1.si
  • Internatıonal Scıence And Inventıon Faır (Isıf) – 2020 3 Gümüş, 1 Bronz Madalya
  • Uluslararası I2aspo Bilim Proje Olimpiyatları – 2020 1 Gümüş, 1 Bronz Madalya
  • Uluslararası Matematik Yarışmasında (Amc-8) – 2020 2 Altın 2 Gümüş 2 Bronz
  • NASA Space Apps Challenge -2019 Finalist NASA Space Apps Challenge – 2020 Finalist
  • Uluslararası Matematik Yarışmasında (Amc-8) – 2019 2 Altın 1 Gümüş 3 Bronz
  • ‘‘The Mathematical Association Of America Ve Awesomemath’’ ‘‘Purple Comet Math Meet’’ Yarışması  -2019 Finalist
  • ‘‘The Mathematical Association Of America Ve Awesomemath’’ ‘‘Purple Comet Math Meet’’ Yarışması – 2020 2 Ankara Birinciliği ve 2 Türkiye Üçüncülüğü
  • Atılım Üniversitesi Orta Öğretim Kurumları Fizik Yarışması Ankara 3.sü

 

enbasariliokullar.com

 

yorumunu bırak