Lütfen Bekleyiniz..

Lütfen Bekleyiniz..

Başarılı Okulların Tek Adresi

AÖF güz dönemi ara sınavları hafta sonu yapılacak.

AÖF güz dönemi ara sınavları hafta sonu yapılacak.

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi’nde online eğitim 18 Ekim’de başlamıştı. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi AÖF güz dönemi sınav tarihleri belli oldu. Öğrenciler, sınavlar online mı olacak?” Sorusuna yanıt arıyorlar. İşte sınav tarihleri:

AÖF Sınav Giriş Belgesi 8-9 Ocak | En Başarılı Okullar Aöf Sınav Giriş Belgeleri Yayınlandı mı? AÖF sınav ne zaman?

Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, 1 milyon 150 bin öğrencinin katılması beklenen sınavların Türkiye’de 81 il, 29 ilçe ve KKTC’de Lefkoşa olmak üzere 111 sınav merkezinde 4 oturumda gerçekleştirileceği kaydedildi.

Sınav oturumlarının Kovid-19 önlemleri ile titiz bir şekilde gerçekleştirileceği belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“Salgın önlemlerine titizlikle dikkat edilecek sınavlarda öğrenciler, HES kodu kontrolü sonrasında sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde sınav salonuna alınacak. Öğrencilerin ihtiyaç duyması halinde kullanabilmeleri için sınav salonu girişlerinde maske ve dezenfektana yer verilecek. Sınav öncesinde alınan önlemler, sınav esnasında ve sonrasında da devam edecek. Covid-19 testi pozitif olan ve Covid hastasıyla teması bulunan öğrenciler iki ayrı sınıfta sınava girecek. Öğrencilerin sınava girebilmeleri için fotoğraflı sınav giriş belgesi ile fotoğraflı ve onaylı kimlik belgesini yanlarında bulundurmaları gerekiyor.”

AÖF SINAVLARI NE ZAMAN?

2021-2022 Öğretim Yılı Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri Güz Dönemi başlama ve bitiş tarihleri 27 Eylül 2021 – 7 Ocak 2022 olarak belirlendi. Kayıt yaptıran ya da kayıt yenilemesini tamamlayan öğrenciler için sınav tarihleri şöyle:

2021 – 2022 güz dönemi ara sınavları: 27-28 Kasım 2021

2021 – 2022 güz dönemi dönem sonu sınavları: 8-9 Ocak 2022

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi'nde online eğitim 18 Ekim'de başlamıştı. 2021 AÖF güz dönemi sınav tarihleri belli oldu.

AÖF SINAVLARI ONLİNE MI, YÜZ YÜZE Mİ?

2021 Yılı yaz okulu sınavları yüz yüze yapılmıştı. 2021-2022  güz dönemi sınavlarının da yüz yüze yapılması bekleniyor. Öğrenciler güz dönemi ara sınavlarına sınav merkezinde girebilecek.

SINAV SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLECEK?

Final sınavlarına katılan öğrenciler, sonuçları aof.anadolu.edu.tr adresi üzerinden öğrenci giriş bilgileri ile öğrenebilecek

EN BAŞARILI OKULLAR

yorumunu bırak