Lütfen Bekleyiniz..

Lütfen Bekleyiniz..

Başarılı Okulların Tek Adresi

2022 KPSS Lisans sınav giriş belgesi ÖSYM tarafından yayınlandı! KPSS sınav giriş yerleri sorgulama ekranı…

2022 KPSS Lisans sınav giriş belgesi ÖSYM tarafından yayınlandı! KPSS sınav giriş yerleri sorgulama ekranı…

2022 KPSS Lisans sınav giriş belgesi ÖSYM tarafından yayınlandı! KPSS sınav giriş yerleri sorgulama ekranı…

KPSS sınav giriş belgesi için beklenen açıklama geldi. 2022 KPSS lisans sınavı öncesi giriş belgeleri ÖSYM’nin AİS ekranı üzerinden yayımlandı. ÖSYM tarafından 24-25 Eylül’de uygulanacak olan 2022-KPSS Lisans Alan Bilgisi Sınavı oturumları sınav giriş belgesi aday T.C kimlik numarası ve şifresi ile alınacak. Adayın sınava gireceği merkez, bina, salon bilgileri ile fotoğrafının yer alacağı KPSS sınav giriş belgesi yanında olmayanlar sınava alınmayacak. Peki, KPSS sınav giriş belgesi nasıl alınır? İşte, 2022 KPSS Alan Bilgisi sınav yerleri sorgulama ekranı.

KPSS sınav giriş yerleri sorgulama ekran

2022 KPSS lisans sınav giriş belgeleri ÖSYM’den gelen açıklama ile 14 Eylül tarihinde erişime açıldı. Daha önce yapılan açıklama ile ertelenen KPSS lisans alan bilgisi sınavı 24-25 Eylül 2022 tarihlerinde ÖSYM tarafından organize edilecek. Başvuru işlemlerini tamamlayan adaylar söz konusu sınav öncesi KPSS sınav giriş yerlerini ÖSYM’nin AİS ekranından T.C kimlik numarası ve aday şifreleri ile öğrenebilecekler.

KPSS SINAV GİRİŞ BELGESİ YAYIMLANDI

24 Eylül 2022 tarihinde uygulanacak olan 2022-KPSS Lisans Alan Bilgisi Sınavları 1. Oturumu (Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri) ve 2022-KPSS Lisans Alan Bilgisi Sınavları 2. Oturumu (Hukuk, İktisat, Maliye) ile 25 Eylül 2022 tarihinde uygulanacak olan 2022-KPSS Lisans Alan Bilgisi Sınavları 3. Oturumuna (İşletme, Muhasebe, İstatistik) katılacak adayların, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır.

Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesi’ni, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden 14 Eylül 2022 tarihinde saat 14.00’ten itibaren T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile edinebileceklerdir.

KPSS sınav giriş yerleri sorgulama ekranı

KPSS SINAV GİRİŞ BELGESİ SORGULAMA EKRANI

Sınava Giriş Belgesi adayların adreslerine gönderilmeyecektir. Sınava Giriş Belgesini kaybeden adaylar tekrar internetten edinebileceklerdir. Adaylar internetten edinecekleri Sınava Giriş Belgelerinin renkli veya siyah beyaz çıktılarını sınavda yanlarında bulundurmak zorundadır. Belge üzerinde adayın fotoğrafının bulunması zorunludur. Adaylar, bu belgelerinin dökümünü yazıcıdan edinirken belge üzerinde fotoğraflarının görünür olmasına dikkat etmelidir. Belgenin ön yüzündeki ÖSYM tarafından belirlenmiş bilgiler hariç ön ve arka yüzünde herhangi bir yazı, resim, işaret vb. bulunduğu takdirde adayın sınavı geçersiz sayılacaktır.

ÖSYM’DEN ÖNEMLİ HATIRLATMA

24 Eylül 2022 tarihinde uygulanacak olan 2022-KPSS Lisans Alan Bilgisi Sınavları 1. Oturumu için adaylar, saat 10.00’dan sonra sınav binalarına alınmayacaktır.

24 Eylül 2022 tarihinde uygulanacak olan 2022-KPSS Lisans Alan Bilgisi Sınavları 2. Oturumu için adaylar, saat 14.30’dan sonra sınav binalarına alınmayacaktır.

25 Eylül 2022 tarihinde uygulanacak olan 2022-KPSS Lisans Alan Bilgisi Sınavları 3. Oturumu için adaylar, saat 10.00’dan sonra sınav binalarına alınmayacaktır.

EN BAŞARILI OKULLAR

yorumunu bırak