Lütfen Bekleyiniz..

Lütfen Bekleyiniz..

Başarılı Okulların Tek Adresi

SON DAKİKA: YDS SORULARI VE CEVAPLARI AÇIKLANDI!

SON DAKİKA: YDS SORULARI VE CEVAPLARI AÇIKLANDI!

SON DAKİKA: YDS SORULARI VE CEVAPLARI AÇIKLANDI!

Yabancı Dil Seviye Tespit Sınavı (YDS/2) 23 Ekim 2022 Pazar günü düzenlendi. Sınavın tamamlanmasının ardından YDS soruları ve cevapları için gözler ÖSYM’den gelecek son dakika açıklamalarına çevrildi. Söz konusu sınava katılım sağlayan adaylar, YDS sınavı soruları ve cevapları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak ve kaç günde açıklanır gibi sorgulamalarına devam ederken ÖSYM’den bir son dakika açıklaması geldi. Peki, 2022 YDS soruları ve cevapları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? İşte 2022 YDS soru kitapçığı ve cevap anahtarı görüntüleme ekranı…

SON DAKİKA: YDS SORULARI VE CEVAPLARI AÇIKLANDI!

Yabacı Dil Seviye Tespit Sınavı YDS, bugün gerçekleştirildi. ÖSYM tarafından bu yıl ikinci kez düzenlenen sınava çeşitli sebeplerle yabancı dil puanına ihtiyaç duyan vatandaşlar katılım sağladı. Sınavın ardından YDS sınavı soruları ve cevapları sınavdan çıkan adayların merak ettiği konular arasında yerini aldı. Bu noktada “2022 YDS soruları ve cevapları ne zaman yayımlanacak, açıklandı mı?” sorularına yanıt aranırken ÖSYM, YDS soru kitapçığı ve cevap anahtarını adayların erişimine açtığını duyurdu. İşte 2022 YDS/2 soruları ve cevapları PDF indir ekranı…

YDS SORULARI VE CEVAPLARI AÇIKLANDI!

2022-YDS/2 sınavı temel soru kitapçıkları ve cevap anahtarları yayımlandı.

ÖSYM tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

23 Ekim 2022 tarihinde uygulanan Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı’na ait (2022-YDS/2) Temel Soru Kitapçıkları ile Cevap Anahtarlarının % 10’u aşağıdaki bağlantıda erişime açılmıştır.

Sınava başvuran adaylar, Temel Soru Kitapçığı diziliminde verilen sınav sorularının tamamına 23 Ekim 2022 tarihinde saat 15.00’den itibaren ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile ulaşabilecektir. Temel soru kitapçığı görüntüleme süreci, 02 Kasım 2022 tarihinde saat 23.59’da sonlanacaktır.

Sorular, Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu kapsamında eser niteliğinde olup telif hakları ÖSYM’ye aittir. ÖSYM’nin yazılı izni olmadan hiçbir şekilde çoğaltılamaz, dağıtılamaz ve yayınlanamaz.

SON DAKİKA: YDS SORULARI VE CEVAPLARI AÇIKLANDI!

YDS SORULARI VE CEVAPLARI İÇİN TIKLAYINIZ

YDS SINAVI SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

2022 YDS/2 sınavı 23 Ekim 2022 Pazar günü gerçekleşti. Sınav, saat 10.15’te başladı.

Adaylar saat 10.00’dan sonra sınav binalarına ve salonlarına alınmadı.

Kimlik ve güvenlik kontrolleri ile salona giriş işlemlerinin zamanında yapılabilmesi için, adayların sınava girecekleri binanın kapısında sınav saatinden en az 1 saat önce hazır bulunmaları gerekmektedir.

YDS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

ÖSYM sınav takvimine göre; 23 Ekim tarihinde düzenlenen YDS/2 sınavına ilişkin sonuçlar 8 Kasım tarihinde erişime açılacak.

EN BAŞARILI OKULLAR

yorumunu bırak