Lütfen Bekleyiniz..

Lütfen Bekleyiniz..

Başarılı Okulların Tek Adresi

KPSS ön lisans sonuçları açıklandı (2022 ÖSYM KPSS ön lisans sonuç sorgulama)

KPSS ön lisans sonuçları açıklandı (2022 ÖSYM KPSS ön lisans sonuç sorgulama)

KPSS ön lisans sonuçları açıklandı (2022 ÖSYM KPSS ön lisans sonuç sorgulama)

ÖSYM’den gelen son dakika açıklamasına göre KPSS ön lisans sonuçları açıklandı. Üniversitelerin 2 senelik bölümlerinden mezun olan adayların katılım gösterdiği Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS ön lisans sonuçları ÖSYM AİS ekranı üzerinden ilan edildi. Böylece merakla araştırılan KPSS ön lisans sonuçları ne zaman açıklanacak, saat kaçta soruları yanıt buldu. Peki, KPSS ön lisans sonuçları nasıl ve nereden öğrenilir? İşte 2022 KPSS ön lisans sonuçları ve ÖSYM AİS KPSS ön lisans sonuçları sorgulama ekranı…

KPSS ön lisans sonuçları açıklandı

KPSS ön lisans sonuçları ile ilgili son dakika haberi ÖSYM’den geldi. Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS ön lisans sınavı, 9 Ekim 2022 tarihinde tek oturumda gerçekleştirildi. Sınav tarihinden bu yana KPSS ön lisans sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak sorusuna yanıt aranıyordu. KPSS ön lisans sonuçları bugün açıklandı. Peki, KPSS sonuçları sorgulama nasıl ve nereden yapılır? İşte, 2022 KPSS ön lisans sonuçları ÖSYM AİS ekranında sorgula

SON DAKİKA: KPSS ÖN LİSANS SONUÇLARI AÇIKLANDI!

2022 KPSS ön lisans sonuçları açıklandı! ÖSYM tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

”09 Ekim 2022 tarihinde uygulanan 2022-KPSS Ön Lisans sınavına ait değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır.

Adaylar, sınav sonuçlarını 03 Kasım 2022 tarihinde 10.00’dan itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle öğrenebilecektir.

Adaylara ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

KPSS ön lisans sonuçları açıklandı

KPSS SINAV SONUÇLARI NASIL VE NEREDEN ÖĞRENİLİR?

Adaylar, sınav sonuçlarını 03 Kasım 2022 tarihinde 10.00’dan itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle öğrenebilecek.

KPSS ÖN LİSANS SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

KPSS ÖNLİSANS TERCİHLERİ HAKKINDA

Lisans, ön lisans ve ortaöğretim mezunları için yapılacak olan KPSS sonuçlarının açıklanmasından sonra B Grubu Kadrolar için ÖSYM tarafından Tercih Kılavuzu hazırlanacaktır. Bu Kılavuzda kamu kurum ve kuruluşlarına ait B Grubu Kadrolar, kadro sayıları ve koşulları yer alacaktır. Adaylar, Tercih Kılavuzunda yer alacak yönteme göre tercihlerini İnternet aracılığıyla yapacaklardır. Tercihlerin hangi tarihlerde ve nasıl yapılacağı ÖSYM’nin internet adresinden adaylara duyurulacaktır.

Adaylar, ÖSYM tarafından B Grubu Kadrolara; puanları, tercihleri ve kadro sayıları göz önünde tutulmak suretiyle yerleştirilecektir. Yerleştirme işlemleri ile ilgili esaslar Tercih Kılavuzunda yer alacaktır. Yerleştirme işlemlerinde aynı puanı alan adaylar arasından diploma tarihi itibarıyla önce mezun olmuş olana, bunun aynı olması hâlinde yaşı büyük olana öncelik tanınacaktır.

EN BAŞARILI OKULLAR

yorumunu bırak