Lütfen Bekleyiniz..

Lütfen Bekleyiniz..

Başarılı Okulların Tek Adresi

KPSS TERCİH YAP EKRANI: ÖSYM tercih kılavuzu ile 2022 KPSS tercihleri nasıl yapılır, son gün ne zaman?

KPSS TERCİH YAP EKRANI: ÖSYM tercih kılavuzu ile 2022 KPSS tercihleri nasıl yapılır, son gün ne zaman?

KPSS TERCİH YAP EKRANI: ÖSYM tercih kılavuzu ile 2022 KPSS tercihleri nasıl yapılır, son gün ne zaman?

KPSS tercih kılavuzu 2022 yayımlandı! ÖSYM tarafından yayımlanan kılavuza göre KPSS tercihleri 2022 21 Aralık 2022 tarihinde başladı. Kurum ve Kuruluşların Kadro ve Pozisyonlarına 2. Yerleştirme işlemleri duyuruldu. Ortaöğretim, ön lisans ve lisans sınavlarına giren adaylar, KPSS tercih nasıl yapılır, KPSS tercih ne zaman sorularına yanıt arıyor. Branş dağılımı, başvuru tarihleri, başvuru şartları ve birçok detay, tercih kılavuzuyla birlikte açıklandı. Peki, KPSS tercih nasıl yapılır? KPSS tercih kılavuzu yayımlandı mı? İşte detaylar…

KPSS TERCİH YAP EKRANI: ÖSYM tercih kılavuzu ile 2022/2 KPSS tercihleri nasıl yapılır, son gün ne zaman?

KPSS tercihleri ne zaman yapılacak, hangi tarihler arasında sorusu yanıt arıyor. KPSS tercih kılavuzu 2022 ile tercih tarihleri ve branş dağılımı belli oldu. ÖSYM duyuru ile KPSS tercih tarihleri açıklandı. Bu noktada, KPSS tercih nasıl yapılır sorusu adaylar tarafından sıklıkla yanıt arıyor. İşte KPSS tercih ekranı 2022 ÖSYM AİS

KPSS 2022/2 TERCİH EKRANI ERİŞİME AÇILDI!

ÖSYM tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre, KPSS-2022/2: Bazı Kurum ve Kuruluşların Kadro ve Pozisyonlarına 2. Yerleştirme tercih başvuruları başladı.

Tercihler 21-28 Aralık 2022 tarihleri arasında alınacak. Detaylar tercih kılavuzunda yer aldı.

KPSS TERCİH KILAVUZU YAYIMLANDI!

ÖSYM tarafından bazı kurum ve kuruluşların kadro ve pozisyonlarına yerleştirme tarihleri, branş ve kadro dağılımı şöyle:

KPSS 2022/2 TERCİH KILAVUZU İÇİN TIKLAYINIZ

KPSS TERCİH YAP EKRANI: ÖSYM tercih kılavuzu ile 2022/2 KPSS tercihleri nasıl yapılır, son gün ne zaman?

KPSS TERCİHLERİ NASIL YAPILIR?

KPSS tercihleri, ÖSYM tarafından yayınlanacak olan tercih kılavuzu doğrultusunda gerçekleştirilecek. ÖSYM’nin resmi sitesi ‘https://ais.osym.gov.tr‘ adresi üzerinden T.C. Kimlik Numarası ve aday şifresi kullanılarak bireysel tercih başvurusu yapılabilecek.

KPSS TERCİH SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Bugün başlayan KPSS tercihleri 28 Aralık tarihine kadar sürecek. Sonuçların ardından yerleştirme işlemlerinin yapılması bekleniyor. Ancak sonuç tarihi ÖSYM tarafından henüz açıklanmadı.

ÖSYM’DEN AÇIKLAMA!

Adaylar tercihlerini, 21-28 Aralık 2022 tarihleri arasında yapabilecektir. Tercih işlemleri 21 Aralık 2022 tarihinde saat 10.30’da başlayacak ve 28 Aralık 2022 tarihinde saat 23.59’da sona erecektir.

Tercih işlemleri, Ek’te yer alan KPSS-2022/2 Tercih Kılavuzu kurallarına göre ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. kimlik numarası ve aday şifresi kullanılarak bireysel olarak yapılacaktır. Adayların tercih işlemleri için kılavuzu dikkatlice incelemeleri gerekmektedir.” denildi.

 EN BAŞARILI OKULLAR

yorumunu bırak