Lütfen Bekleyiniz..

Lütfen Bekleyiniz..

Başarılı Okulların Tek Adresi

Depremden etkilenen bölgelerde kesintisiz eğitim için çalışıyoruz

Depremden etkilenen bölgelerde kesintisiz eğitim için çalışıyoruz

Kesintisiz eğitim için çalışıyoruz

Çalışmalarını sürdüren Özer, “Deprem bölgesindeki evlatlarımızın eğitimlerinin kesintiye uğramadan devamı için eğitim ailemizle tek yürek halindeyiz” dedi.

MİLLİ Eğitim Bakanı Mahmut Özer, deprem felaketinin vurduğu Adıyaman’da eğitim ve öğretim sürecine ilişkin düzenlenen istişare toplantısına katıldı. Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Bitlis Valisi Oktay Çağatay, Adıyaman Milletvekilleri Ahmet Aydın ve İbrahim Halil Fırat, Milli Eğitim Bakan Yardımcıları Petek Aşkar ve Sadri Şensoy, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut, Temel Eğitim Genel Müdürü Tuncay Morkoç, Ortaöğretim Genel Müdürü Halil İbrahim Topçu katıldı.

Bunların yanı sıra Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Mustafa Gelen ve Adıyaman Milli Eğitim Müdürü Ramazan Aşçı ile ilçe milli eğitim müdürlerinin katıldığı toplantıyla ilgili Bakan Özer, şunları söyledi: “Adıyaman’da 27 Mart’ta başlatmayı planladığımız eğitim öğretim süreçlerine yönelik ilçe müdürlerimizle istişare toplantımızı yaptık, evlatlarımızın eğitimlerinin kesintiye uğramadan devamı için eğitim ailemizle tek yürek halindeyiz.”

İhracatçılar, Deprem Bölgesine Yardım Kampanyası Başlattı

TALEPLERİ DİNLEDİ

Bakan Özer, öğleden önce de Malatya Doğanşehir’de depremzede öğrencilerle bir araya geldi. Bakan Özer, konteyner sınıflarda ve eğitim noktalarında eğitim gören öğrenciler ve öğretmenlerle sohbet etti, vatandaşların isteklerini dinledi. Özer, yaralarını sarmak için her türlü gayreti göstermeye devam edeceklerini ifade etti.

EN BAŞARILI OKULLAR

yorumunu bırak