Lütfen Bekleyiniz..

Lütfen Bekleyiniz..

Başarılı Okulların Tek Adresi

ÖSYM YDS soruları, cevapları yayınlandı! ÖSYM YDS 2023 sonuçları ne zaman açıklanacak?

ÖSYM YDS soruları, cevapları yayınlandı! ÖSYM YDS 2023 sonuçları ne zaman açıklanacak?

 

 

 

ÖSYM YDS soruları, cevapları yayınlandı! ÖSYM YDS 2023 sonuçları ne zaman açıklanacak?

YDS soruları ve cevap anahtarı 9 Nisan 2023 tarihinde gerçekleşen sınava katılan adaylar tarafından araştırılmaya başlandı. Resmi sonuçlar öncesinde doğru ve yanlışlarını kontrol etmek isteyen kişiler YDS cevap anahtarı üzerinden kontrollerini gerçekleştirecekler. YDS soruları ve cevapları bugün yayınlandı. Peki, YDS 2023 sonuçları ÖSYM tarafından ne zaman açıklanacak?

Binlerce adayın katılımı ile 9 Nisan’da yapılan Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı ÖSYM tarafından düzenlendi. Sınavın sona ermesinin ardından adaylar cevaplarını kontrol edebilmek için ÖSYM’nin cevap anahtarını yayınlamasını bekledi.

YDS Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? Haberleri - Son Dakika YDS Sonuçları Ne Zaman  Açıklanacak? Haber Güncel Gelişmeler

YDS 2023 SORULARI, CEVAPLARI YAYINLANDI MI, CEVAP ANAHTARI NE ZAMAN YAYINLANACAK?

9 Nisan’da yapılan Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı’nın soruları yayınlandı. Ancak ÖSYM genellikle sınavdan birkaç saat sonra soruları ve cevap anahtarını erişime açıyor. Bu nedenle soruların ve cevapların bugün gün içerisinde yayınlanması bekleniyordu, beklenen açıklama geldi. Soruların tamamı sadece sınava katılanların erişimine açık olarak ÖSYM AİS üzerinden yayınlandı, soruların yüzde 10’luk kısmı ise herkese açık olarak yayınlandı. ÖSYM’den yapılan açıklamada “9 Nisan 2023 tarihinde uygulanan 2023 Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı’nın (2023-YDS/1) Temel Soru Kitapçıkları ile Cevap Anahtarlarının %10’u aşağıdaki bağlantıda erişime açılmıştır. Sınava başvuran adaylar, Temel Soru Kitapçığı diziliminde verilen sınav sorularının tamamına, 9 Nisan 2023 tarihinde saat 14.30’dan itibaren ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle 10 gün süreyle erişebilecektir. Temel Soru Kitapçığı’nın görüntüleme süreci, 19 Nisan 2023 tarihi saat 23.59’da sona erecektir.” denildi.

ÖSYM AİS İÇİN TIKLAYINIZ…

SORULARIN YÜZDE 10’U İÇİN TIKLAYINIZ…

YDS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

9 Nisan’da gerçekleştirilen YDS sınavının sonuçları ise 4 Mayıs 2023 tarihinde erişime açılacak.  Yabancı dil seviyesi tüm adaylar için geçerli olmak üzere 100 tam puan üzerinden,

90 – 100 arasındaki puanlar (A) seviyesi,

80 – 89 arasındaki puanlar (B) seviyesi,

70 – 79 arasındaki puanlar (C) seviyesi,

60 – 69 arasındaki puanlar (D) seviyesi,

50 – 59 arasındaki puanlar (E) seviyesi olarak kabul edilir.

EN BAŞARILI OKULLAR

yorumunu bırak