Lütfen Bekleyiniz..

Lütfen Bekleyiniz..

Başarılı Okulların Tek Adresi

MSÜ sınav sonuçları açıklandı

MSÜ sınav sonuçları açıklandı

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı, 2 Nisan’da yapılan 2023 Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (2023-MSÜ) sonuçlarını açıkladı.

MSÜ sınav sonuçları açıklandı

ÖSYM’nin internet sitesinde yer alan duyuruya göre, 2023-MSÜ değerlendirme işlemleri tamamlandı. Adaylar, sınav sonuçlarına ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden TC kimlik numaraları ve aday şifreleriyle erişebilecek.

MSÜ kaç kişi girdi 2023, katılım sayısı kaç? Milli Savunma Üniversitesi kaç öğrenci alıyor?

SORGULA! MSÜ SINAV SONUÇLARI SORGULAMA ERKANI 2023 | Milli Savunma Üniversitesi MSÜ sınav sonuçları açıklandı! MSÜ sonucu nereden ve nasıl öğrenilir?

Sınav sonuçları açıklandı, adaylar sonuçların açıklanmasıyla tercihlerini yapacak. Sınav sonuçları ÖSYM tarafından duyuruldu. Peki, Sınava kaç kişi girdi, Milli Savunma Üniversitesi kaç öğrenci alacak?

SINAVA KAÇ KİŞİ GİRDİ 2023?

2023 yılında sınavına katılan kişi sayısı 610 bin 419 olarak açıklandı. Geçen yıl düzenlenen sınava göre bu yıl 81 bin 618 daha fazla aday başvuru yaptı.

MİLLİ SAVUNMA ÜNİVERSİTESİ KAÇ ÖĞRENCİ ALINACAK?

Milli Savunma Üniversitesi’nin kaç öğrenci alacağı henüz belli değil. Tercih takviminin belli olmasının ardından ÖSYM kılavuz yayınlayacak ve kontenjanlar netleşecek.

EN BAŞARILI OKULLAR

yorumunu bırak