Lütfen Bekleyiniz..

Lütfen Bekleyiniz..

Başarılı Okulların Tek Adresi

Haydi Babalar Okula!

Haydi Babalar Okula!

Haydi Babalar Okula!

Babasının ilgisi ve desteğiyle öğretmen olan Şeyma Durmuş, ilk görev yeri Ağrı’daki köyde ‘Babam Ağrı’ projesini başlattı.

Ispartalı öğretmen Şeyma Durmuş, ilk görev yeri Ağrı’daki köyde babalar ve çocuklarını kaynaştırmak için ‘Babam Ağrı’ projesini hayata geçirdi. Babasının ilgi ve desteğiyle hayalindeki mesleğe adımını atan Durmuş, bu eğitim öğretim sezonu başında kent merkezine bağlı Cumaçay köyündeki ilkokula anasınıfı öğretmeni olarak atandı.

Durmuş, Babam Ağrı projesiyle  babasından gördüğü ilgiyi öğrencilerine aktarmayı hedefliyor.  Babaları çocuklarıyla sınıfta ağırlayan Durmuş, öğrencilerin babalarıyla keyifli vakit geçirmelerini sağlıyor.

Öğrencileriyle babaları arasında daha iyi bir ilişki kurulması için babaları oyunlara ortak eden Durmuş, babalara çocuklarının saçlarını tarattırıyor.

“Halen Masallara İnanıyorum”

Baba ve çocukların birbirlerini daha iyi tanımalarını sağlayan Durmuş,”Çocukların hepsine babamın bana verdiği şansın, sağladıklarının öğrencilerime verilmesini istedim. Babam beni masallarla büyüttü. Halen masallara inanan ve buna çocukları da inandırmak isteyen biriyim. Şansıma okul öncesi öğretmeni oldum. Kişiliğime çok yakın olduğunu düşünüyorum çünkü çocuklarla olmayı çok seviyorum.” dedi.

yorumunu bırak