Lütfen Bekleyiniz..

Lütfen Bekleyiniz..

Başarılı Okulların Tek Adresi

Otomobil Devinden Flaş Karar

Otomobil Devinden Flaş Karar

Otomotiv devi Fiat Chrysler, bin beş yüz kişinin işine son vereceğine açıkladı.

Otomotiv devi Fiat Chrysler, Kanada’da bulunan minivan fabrikasında bir vardiyayı iptal edeceğini ve bin 500 kişinin işine son vereceğini açıkladı.

Fiat Chrysler Kanada’da bin 500 kişiyi işten çıkaracak. Şirket, Kanada’nın Ortario eyaletinde bulunan minivan fabrikasında bir vardiyayı iptal edeceğini ve bunun sonucu olarak çalışan sayısını bin 500 kişi azaltacağını açıkladı.

İşten Çıkarmalar İçin Tarih 30 Eylül

Yapılan açıklamaya göre, şartları uygun olan çalışanlara emeklilik paketleri sunulacak ve işten çıkarmalar 30 Eylül’de gerçekleştirilecek.

FİAT Ne Zaman Kuruldu

İtalya’nın kuzeyinde bulunan Torino şehrinde 1899 yılında Giovanni Agnelli tarafından kurulmuş olan FIAT (Fabbrica Italiana Automobili Torino) markası, ”Herkes için bir otomobil” sloganıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başlamıştır. Torino şehrinin yenilikçi yaşam tarzı ve sistemlerinin olmasıyla ilerlemeleri kolaylaşmıştır.

FIAT Bünyesinde Lancia, Alfa Romeo, Maserati, Ferrari, Chrysler, Dodge, Jeep, Yamaha, Iveco gibi markaları barındırmaktadır. FIAT markasının piyasada bulunan modelleri; Fiat 124, Fiat Panda, Fiat 500, Fiat Grande Punto, Fiat Punto Evo, Fiat Bravo, Fiat Marea, Fiat Linea, Fiat Albea Sole, Fiat Palio Sole, Fiat Fiorino, Fiat Doblo, Fiat Scudo, Fiat Ducato, Fiat Croma, Fiat Siena, Fiat Stilo, Fiat Idea, Fiat Strada.

yorumunu bırak