Lütfen Bekleyiniz..

Lütfen Bekleyiniz..

Başarılı Okulların Tek Adresi

Bilişim Koleji Dikkatleri Yine Üzerine Çekti!

Bilişim Koleji Dikkatleri Yine Üzerine Çekti!

Bilişim Koleji, Liseye Geçiş Sınavı’ndaki geçen seneki başarısını bu sene de LGS’de başarısını artırarak devam ettirdi.

LGS 2019 sonuçlarının açıklanmasının ardından her yıl olduğu gibi bu yıl da LGS’de en başarılı okulların hangileri olduğu merak edilmekte. LGS sonuçlarında en başarılı okulun hangisi olduğu, kaç net yapıldığı gibi sorulara cevap aranırken Ankara’nın en başarılı okulu da belli oldu.

Bilişim Koleji LGS 2018 Ankara birinciliğinin ardından, bu sene gerçekleşen sınavda da başarısını artırarak devam ettirdi. 2019 yılı merkezi sınav puanı ile öğrenci olan ortaöğretim kurumları tercih rehberi verilerine göre Bilişim Koleji’nin en az 8 öğrencisi Ankara Fen Lisesi’ne yerleşebilecek. 2019 LGS sonuçlarında 2 Türkiye 1’inciliği bulunan kolejin 19 öğrencisi de Atatürk Anadolu Lisesi veya Gazi Anadolu Lisesi’ne yerleşmeye aday.

LGS 2019 sonuçlarının açıklanmasının ardından her yıl olduğu gibi bu yıl da LGS’de en başarılı okulların hangileri olduğu merak edilmekte

Geçtiğimiz sene gerçekleşen LGS’de de 3 Türkiye 1.’si çıkartan Bilişim Koleji, bu seneki başarısı ile de göz doldurdu. 2018 LGS’de 3 öğrencisi Ankara Fen Lisesi’nde okumaya hak kazanan kolejin, 18 öğrencisi de Ankara’daki diğer fen liselerine yerleşmişti.

Öğrenci merkezli eğitim veren Bilişim Koleji, butik okul anlayışına sahip. Sunduğu imkanlarla öğrencilerinin gelişimlerini destekleyen Bilişim Koleji, yıl içerisinde düzenli olarak uyguladığı denemelerle öğrencilerine konu tekrarı yapabilme imkanı tanıyor. Geçtiğimiz yıl içerisinde Haydi Sor, Edop Akademi gibi eğitimde yapay zeka teknolojisini kullanmaya başlayan kolejde robotik kodlama eğitimi de verilmekte. Bilişim Koleji, öğrencilerini akademik anlamda başarıya taşımanın yanında; onları kültürel ve sosyal alanda da geliştirerek dünya insanı yetiştirmeyi hedefliyor.

 

 

 

yorumunu bırak