Lütfen Bekleyiniz..

Lütfen Bekleyiniz..

Başarılı Okulların Tek Adresi

Bursluluk Sınavına Özel Çekiliş

Bursluluk Sınavına Özel Çekiliş

Her yıl gerçekleştirilen bursluluk sınavları ile binlerce öğrenci, özel okullarda indirimli okuma fırsatı elde ediyor. Bu yıl 22-23 Şubat tarihlerinde bursluluk sınavı düzenleyecek olan ve Ankara’nın en iyi kolejleri arasında yer alan Bilişim Eğitim Kurumları, bursluluk sınavına özel çekiliş düzenleyeceğini duyurdu. Çekilişle birbirinden farklı sürpriz hediyeler, öğrencilere verilecek. 

Daha önce de düzenlediği çekilişlerle sürpriz hediyeler dağıtan Bilişim Koleji, duyurduğu çekilişle öğrencilerin yüzünü güldürdü. Bilişim Koleji resmi instagram hesabı üzerinden yapılan açıklamada, “22-23 Şubat 2020 tarihlerinde gerçekleşecek Bilişim Koleji Bursluluk Sınavlarına gir, Bilişim Koleji resmi instagram hesabını takip et ve bu gönderiyi beğenerek 2 arkadaşını etiketle. Sürpriz hediyelerden birini kazanma şansını kaçırma!” ifadelerine yer verildi.

Sürpriz Çekilişe, Sürpriz Hediyeler

Yapılan açıklamaya göre, bursluluk sınavına özel olarak gerçekleştirilecek olan çekilişte; ikişer adet bisiklet, hoverboard ve paten hediye edilecek. Çekiliş sonuçlarını resmi instagram hesabı üzerinden duyuracak olan kurum, sürpriz hediyelerin de öğrencileri beklediğini iletti.

Çekilişe Katılım Şartları

Bursluluk sınavına özel çekiliş hakkında bilgi veren kurum, tüm öğrencilerin ve instagram hesabı olmayan öğrenciler için de velilerinin sınava katılabileceğini duyurdu. Buna göre öğrenciler;

  • Bilişim Koleji resmi instagram hesabını takip etmeleri,
  • İlgili gönderiyi beğenmeleri ve altına 2 arkadaşlarını etiketlemeleri,
  • 22-23 Şubat 2020 tarihlerinde gerçekleştirilecek sınava girmeleri

istendi. Kolejin yaptığı açıklamada, bursluluk sınavına kayıt olan ama katılmayan öğrencilerin hediyeleri alamayacağı da iletildi.

Şeffaf Çekiliş Sonuçları

Bursluluk sınavına özel çekilişle birbirinden farklı sürpriz hediyeler verecek olan Bilişim Koleji, çekilişten önce, çekilişin gerçekleşeceği standart şartlar hakkında da bilgi verdi. Tamamen dijital ortamda gerçekleştirilecek olan çekilişe dışarıdan herhangi bir müdahalede bulunulamayacak. Kazanan kişilerin çekilişe katılım koşullarını yerine getirilip getirmediğine de ayrıca dikkat edilecek olan kurum, sonuçlara göre kazananları açıklayacak.

Bilişim Koleji Tarihi

Yenilikçi eğitim anlayışıyla ilk kez 1996 yılında eğitim hayatına başlayan Bilişim Eğitim Kurumları, dershanecilikten gelen güçlü eğitim geçmişiyle birlikte Ankara’nın en iyi kolejleri arasında yer almaktadır. Haydi Sor, EDOP Akademi gibi farklı sistemlerle öğrencilerine eğitim veren kurum; hem kendisine hem ailesine hem de topluma faydalı nesiller yetiştirebilmek için çalışmalarına devam etmektedir.

En Başarılı Okullar

yorumunu bırak