Lütfen Bekleyiniz..

Lütfen Bekleyiniz..

Başarılı Okulların Tek Adresi

Online Eğitim Haberi, Başarılı Okuldan!

Online Eğitim Haberi, Başarılı Okuldan!

Ankara Bilişim Koleji, koronavirüse karşı kesintisiz eğitim için online eğitim hazırlıklarının tamamlandığını duyurdu.

Türkiye’de ilk koronavirüs vakasının görülmesi nedeniyle özel okullar da aldıkları önlemleri duyurmaya başladı. Ankara’da eğitim veren Bilişim Koleji de resmi sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulundu. Buna göre kurum, online eğitim için hazırlıkların tamamlandığını iletti.

“Bilişim’de Online Eğitim” başlığı ile paylaşılan gönderide, okullarda hijyenin sağlanabilmesi için tüm dezenfeksiyon işlemlerinin de sürekli olarak devam ettiği belirtildi. Özel okul sanal eğitim için de açıklamada bulundu. “Milli Eğitim Bakanlığı tarafından uygulanacak, olası bir Korona Virüs nedenli tatil durumunda öğrencilerimizin eğitimlerinden geri kalmamaları adına tüm hazırlıklarımız tamamlanmıştır.

Tüm kademelerdeki öğrencilerimizin derslerini aksatmadan takip edebilecekleri sanal eğitim sistemimiz hazırdır. Canlı ve sanal sınıflarda kendi öğretmenlerimiz ile evdeegitim.com.tr üzerinden giriş yaparak derslerimize katılabileceklerdir.” açıklamasını yaptı.

Bursluluk Öğrencilerine Online Eğitim Hediye

İlk Koronavirüs vakasının duyulmasıyla birlikte vatandaşların panik seviyesi de arttı. Bilişim Koleji yetkililerinden alınan bilgiye göre, olası bir tatil durumunda öğrencilerin eğitime kesintisiz devam edebilecek. Buna göre de sanal eğitim hizmeti, bursluluk sınavına başvuran öğrencilere de hediye edilecek.

Bilişim Koleji tarafından yapılan açıklamada, “Milli Eğitim Bakanlığı tarafından uygulanacak olası bir Koranavirüs nedenli tatil durumunda, Bilişim Koleji öğrencilerinin müfredatta yer alan konuları öğrenmeleri için EvdeEğitim sanal sınıf platformu kullanıma açılmıştır.  Ayrıca bursluluk sınavımıza katılan öğrenciler de ücretsiz olarak EvdeEğitim online derslerinden faydalanabilecektir.” denildi.

En Başarılı Okullar

1 yorum


  1. özlem

    Böyle bir okulda çocuğumu yazdırdığım için çok şanslıyım. Uzaktan eğitim konusunda bizi yarı yolda bırakmadı. Eğitimde ne kadar usta olduklarını bir kez daha göstermiş oldu.

yorumunu bırak